x
Świąteczne Zestawy
dostępne jeszcze przez
  • dni
  • godzin
  • minut
  • sekund
+48 (22) 863 66 91 | kontakt@beautyspaexpert.co

Producent organicznych kosmetyków dla profesjonalistów

Poznaj opinie klientów

współpracujących z Beauty&SPA Expert / Pharma Series

Każdy z nas potwierdzi, że nie ma lepszej reklamy, niż opinia zadowolonego klienta – niezależnie od tego czy mówimy o branży beauty, gastronomicznej czy jakiejkolwiek innej. Jeśli jeszcze zastanawiasz się nad tym, jak możemy rozwinąć Twój gabinet lub klinikę, koniecznie poznaj opinie osób, które już z nami współpracują.

Dlaczego wybrałam Dermation?
To, co urzekło mnie w zabiegu z użyciem Dermation, to ogromny zakres możliwości różnych programów jakie można zaproponować Klientce. Przez nawilżenie, uszczelnianie naczyń krwionośnych, ujędrnienie oraz rewitalizację włosów, spłycenie rozstępów i działania antycellulitowe!
Po drugie zabieg jest bardzo bogaty w elementy składowe. Daje to możliwość ustalenia długości zabiegu tak, aby dopasować go do indywidualnych potrzeb klienta. Ogromną zaletą zabiegu jest to, że można go wykonywać przez cały rok. Poza tym jest to zabieg bezinwazyjny i nie ma okresu rekonwalescencji. Efektywność zabiegu widoczna jest już po pierwszym zabiegu.
Moje klientki po pierwszym zabiegu najczęściej czują się mocno zrelaksowane, mają wrażenie mocno wypełnionej skóry od środka,  co przekłada się na uczucie dogłębnego nawilżenia.

- Hanna Cienkiusz / Salon kosmetyki profesjonalnej

Moje kilka słów o Dermationie 🙂

Urządzenie DERMATION posiadam w moim gabinecie od ponad 3 lat .Muszę przyznać, że jest to jeden z ulubionych naszych zabiegów. Zarówno ja, moi pracownicy, jak i klientki jesteśmy zachwycone spektakularnymi efektami zabiegów. Ja uwielbiam DERMATIONA za ogromne możliwości kuracji, właściwie dla każdej grupy wiekowej i na każdy problem z jakim przychodzą do nas klientki ,za łatwość wykonywania zabiegów, elastyczność procedur i wspaniałe efekty .Moje ulubione koktajle zabiegowe to Advanced revital coctail  oraz Advanced firming coctail często wzbogacone miejscowo przez Advanced anti-aging peptide lub Advanced 3in1 lifting filer. Lubię też łączyć koktajle w zależności od potrzeb klientki .
Spektakularne efekty na skórach dojrzałych już po jednym zabiegu działają mocno zachęcająco do skorzystania z serii zabiegów, aby podtrzymać efekt. Klientki bardzo lubią ten zabieg za to ,że jest bardzo przyjemny, bezbolesny, nie wymaga okresu rekonwalescencji. Wychodzą z gabinetu bardzo zadowolone z natychmiast widocznego efektu, ze skórą napiętą, wygładzoną, rozświetloną i nawilżoną. Wychodzą zadowolone i zrelaksowane! To przecież dla nas najważniejsze.
W tym roku  pragnę bardziej zająć się możliwościami, jakie daje nam DERMATION w zabiegach na ciało. Już nie mogę się doczekać efektów w moim gabinecie. Podsumowując powiem tylko ,że jestem bardzo zadowolona z tego, że DERMATION trafił do mojego gabinetu i bardzo polecam każdemu. Dziękuję również za super wsparcie i opiekę naszym ekspertkom, trenerkom i opiekunkom 🙂

- Agnieszka Bogusz / AB
Zrzut ekranu 2021-05-28 o 11.10.20

Moja przygoda z Dermationem zaczęła się ponad 3 lata temu dzięki pani Agacie Dawidczyk, która w profesjonalny sposób przedstawiła mi możliwości pracy na tym sprzęcie i korzyści jakie z tego tytułu wynikają. Wśród wielu urządzeń, które posiadam i na których pracuję Dermation jest w absolutnej czołówce. Dlaczego?

-zabiegi można wykonywać przez cały rok

-koktajle stworzone przez firmę BeautySpaExpert mają unikatowy skład, certyfikat ECO i dedykowane są do wszystkich defektów skórnych – cera tłusta i trądzikowa, sucha i odwodniona, z przebarwieniami, naczynkowa i z trądzikiem różowatym
– koktajle można ze sobą łączyć
-zabiegi można wykonywać niezależnie od wieku klientki

Dermationem możemy wykonywać zabiegi nie tylko na twarzy i szyi, ale również na ciele. Przynosi dobre efekty w obszarach lokalnie nagromadzonej tkanki tłuszczowej, celullitu, rozstępach i przy wiotkiej skórze.

Pracując na sprzęcie Dermation już dłuższy czas i obserwując efekty zabiegów, z całą świadomością mogę polecić to urządzenie, jako wyposażenie gabinetu kosmetycznego. Szerokie spektrum działań pozwala na dobranie celującej terapii do wielu zabiegów.

- Centrum Kosmetyki Profesjonalnej IMAGO
Zrzut ekranu 2021-05-28 o 11.07.52

Zdecydowałam się na podjęcie współpracy, bo już od jakiegoś czasu obserwuje efekty, jakie daje urządzenie. Byłam nim zainteresowana, ale w sytuacji pandemii nie byłam w stanie go zakupić. Wiele moich klientek boi się igieł i bolesnych zabiegów. Do tej pory wykonywałam głównie makijaże, pandemia sprawiła, że musiałam rozszerzyć działalność o pielęgnację, czego efektem był zakup srebrnego pakietu Organic Series. Zabiegi bardzo dobrze się przyjęły od pierwszego dnia, dlatego możliwość dzierżawy urządzenia Dermation pozwoli mi wejść na jeszcze wyższy poziom. Moje social media zagrzmiały, jak udostępniłam wzmiankę o tych magicznych zabiegach. Wierzę, że ta współpraca pozwoli mi na to, aby moje klientki mimo strachu przed wirusem widziały mój rozwój i chętnie korzystały z nowych zabiegów.

Ja jestem zachwycona efektami, klientki również. Skóra jest odżywiona, nawilżona, napięta. Wygląda zdrowiej i młodziej. 

Zainteresowanie zabiegami rośnie, co mnie ogromnie cieszy. 

- Agata Korneluk / Gabinet Kosmetologiczny

Zabieg Derma Organic Active Treatment jest bardzo skuteczny, a co najważniejsze moje klientki są zachwycone. Efekty bardzo  długo się utrzymują, już nawet po jednym zabiegu. Najbardziej lubię efekt rozjaśnienia i odmłodzenia cery. Nawet  w obecnym czasie, kiedy jest mniej klientek w salonie zabieg ten, ze względu na tak spektakularne efekty i bezpieczeństwo cieszy się zainteresowaniem.  Mam nadzieję, że wszystko niebawem wróci do normy i znów będę mogła prężnie działać.
Polecam zabieg DermaOrganic Active Treatment

- Jolanta Presch / Salon Zdrowia I Urody "Agma"

Zabieg z efektem WOW ! 

Szybki bankietowy zabieg, który pozostawia efekt na długi czas . Czyli to, co w naszych czasach jest najważniejsze . 

Idealny dla każdego rodzaju skóry, wspaniałe nawilża, ujednolica i  rozjaśnia . Skóra po zabiegu staje się niczym gąbka nasączona wodą. Polecam o każdej porze roku dla każdego !!!

- Ewa Marchelewicz / Studio Effect
Zrzut ekranu 2021-05-28 o 10.56.05

Dermation – to esencja czystej przyjemności, z maksymalnym efektem porównywalnym do efektów końcowych po serii mezoterapii igłowej.
Pierwszy zabieg liftingujący spowodował wypełnienie i odczucie napięcia. Po dzisiejszym zabiegu nawilżającym dla skór naczyniowych mam widoczny efekt wypełnienia i rozjaśnienia.

Już wiem, że to będzie HIT!

- Jolanta Skąpska
Zrzut ekranu 2021-05-28 o 14.26.08
Polecam produkty oraz pracowników, jestem bardzo zadowolona. Kosmetyki są naturalne i  bardzo dobrej jakości. Moja praca z firmą trwa już 6 lat i nie wyobrażam sobie pracy bez Organic Series.
- Pozdrawiam Maria Zasoba / Spa Odnowa
sekret-twojej-urody-logo

Dermation jest doskonałą aparaturą wielofunkcyjną.

W czasach gdzie lęk przed zakażeniem jest duży, a klienci nie lubią bolesnych zabiegów

Dermation spełnia swoją rolę. Jest bezpieczny, bezbolesny, z efektami widocznymi po pierwszym zabiegu 😉

Praca na nim, to przyjemność obustronna. Daje satysfakcję mi jako kosmetyczce, że mogę odpowiedzieć na wiele problemów, z jakimi borykają się klienci od wypadania włosów, suchości skóry, po cellulit i rozstępy, te wszystkie funkcje spełnia Dermation.

Ważne w pracy kosmetyczki nie są ładne buteleczki, a skład preparatów, z którymi pracuję.

Koktajle spełniają moją eko misję 😉

Dermation pokochali moi klienci – pokochałam i Ja

- Dorota Tyczkowska / Sekret Twojej Urody

Pod koniec lipca 2020r. zostałam zaproszona na pokaz zabiegu przy użyciu aparatury Dermation. Cały zabieg wykonany był przez bardzo profesjonalną osobę, która potrafiła odpowiedzieć na każde moje pytanie. Po zabiegu i jeszcze przez najbliższe dni moja twarz wyglądała genialnie, szczerze rzadko się zdarza, aby był tak natychmiastowy efekt i utrzymywał się parę dni. Można powiedzieć, że zakochałam się w zabiegu wykorzystującym technologię transdermalporacji, a także kosmetykach, które poznałam. Organic Series to naturalne i świetne kremy. Teraz już współpracując z firmą zarażam miłością do marki moje klientki, które entuzjastycznie reagują na zabiegi. Podczas składania zamówienia wiem, że uzyskam profesjonalną pomoc, co na początku poznawania kosmetyków jest bardzo ważne. Mam nadzieję na dalszą i owocną współpracę. 

- Ewa Iwanicka / Usługi Kosmetyczne

W pracy kosmetyczki najważniejsze są efekty prowadzonych terapii oraz zadowolenie naszych klientek. Dermation jest dla mnie gwarantem, zdrowej i skutecznej terapii skóry. Możliwość tworzenia własnych protokołów zabiegowych jest dodatkowym atutem, który pozwala spersonalizować zabiegi. Polecam  urządzenie wszystkim pracownikom branży Beauty

- Aneta Copik

Z firmą BeautySpaExpert współpracuję od stycznia 2021 roku, pracuję również na urządzeniu Dermation. Współpraca przebiega na najwyższym poziomie. Zabiegi Dermation Active Treatment zupełnie odmieniły jakość usług, jakie oferuje w swoim gabinecie. Efekty zabiegów wykonywanych na twarz, ciało i skórę głowy widoczne są już od pierwszej wizyty. Sprzęt działa intuicyjnie, w prosty, przystępny sposób. Klientki pokochały te zabiegi, jak i pielęgnację domową. Sama również korzystam z dobrodziejstw urządzenia jak i z kosmetyków w domowym zaciszu.

- Izabela Kobiałka / Ikona

Zabieg Dermation Active Treatment, ze względu na szeroką gamę koktajli i dostępnych programów w urządzeniu Dermation, odpowiada na potrzeby każdej skóry. Ogromną zaletą zabiegów jest możliwość łączenia koktajli i celowania w kilka problemów skórnych podczas jednego zabiegu. Ponadto, Beauty Spa Expert to również profesjonalizm i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam.

- Patrycja Reszczyńska / Body Shape Garden

Z firmą BeautySpaExpert i na pracę z urządzeniem Dermation zdecydowałam się ponieważ szukałam nowości do swojego studia, ale nie czegoś zwykłego… tylko takiego z efektem WOW! Dermation spełnia wszystkie moje wymogi no i można robić zabiegi na ciało I twarz! Bez bólu, bez igieł❤  Polecam również personel pracujący w firmie, bardzo pomocny, z profesjonalnym podejściem na najwyższym poziomie.

- Anna Łącka / Chwila dla Ciebie

Zabieg Dermation wykonuję w swoim gabinecie od kilku lat. Jest to jeden z najchętniej wybieranych zabiegów zarówno przez klientki, jak i przez nas. Uwielbiam możliwości jakie daje nam ten zabieg. Bardzo bogata oferta koktajli, szerokie spektrum działania, spektakularne efekty, brak rekonwalescencji po zabiegach, zabiegi na twarz, ciało i włosy – to wszystko daje nam ogromne możliwości dopasowania zabiegów do potrzeb każdej klientki i klienta. Klientki chętnie decydują się na zabieg Dermation, ponieważ natychmiast widzą efekty, zabieg jest bardzo przyjemny i nie ma po nim podrażnień. Ja cenię sobie również wspaniałą współpracę z doradcami firmy, za ich troskę, pomoc w każdej sytuacji i dzielenie się doświadczeniem .

- Agnieszka Bogusz / Salon "AGNES"

Świetne efekty pozabiegowe, bez naruszenia ciagłości nakskórka, zabiegi które mogę polecać klientkom także latem. Moje klientki wychodzą zrelaksowane i zachwycone efektem zabiegu.

- Aleksandra Jurecka / ATELIER URODY

Na urządzenie Dermation namówiła mnie Pani Edyta i bardzo się cieszę, bo efekty zabiegów są niesamowite. Testowałam wstępnie na sobie, znajomych i nie było innej możliwości jak tylko wejścia we współpracę. Największe wrażenie zrobiły początkowo na mnie rozstępy na brzuchu, efekt po jednym zabiegu był skuteczniejszy jak po serii zabiegach mezoterapii mikrogigłowej.
 Przyjemny zabieg, gdzie Panie mogą przykmnąć oko i się zrelaksować.

- Jolanta Żurawska / PERFEKTA

Zobacz jakie efekty zabiegów osiągają gabinety współpracujące z firmą Beauty&SPA Expert